maanantaina, toukokuuta 31, 2010

3 viikkoa

Tänään on 3 viikkoa laskettuun aikaan. Päivät menee ihan järkyttävän nopeasti ja mä luulenkin, että sairaalakassin (ja muiden juttujen =P) kanssa tulee kiire. Kun "onhan tässä vielä aikaa"... nii-i... Muutenkin tuntuu, ettei maha-asukki oo saanu oikein arvoistaan vastaanottoa. Kommentteja on tullu lähinnä tylyistä ja typeristä muuten vaan turhiin. Ihmisiä tuntuu vaan huolettavan, että riittääkö raha tai aika tai mahtuuko autoon tai kuinka me nyt oikein jaksetaan. En tiiä, onkohan kellekään tullu mieleen, että tämä lapsi on kuitenkin ihan haluttu!?!??!?? Kun taustalla on 4 keskenmenoa, niin ei vaan jaksais kuunnella. Sitten ihmetellään, ettei me kerrota asioista. Onko se oikeesti ihme, kun reaktiot on tämmösiä? Tuntuu, että ainut, joka tästä on oikeesti iloinen, on tuleva kummitäti ja se onkin seonnu sitten ihan kaikkien muiden puolesta =D

Olo vaihtelee puolikuolleesta ihan OK:hon. Viikonloppuna saatiin aika paljon kaikenlaista tehtyä. Etupihan kukkapenkkiä tuunattiin: lisäsin siihen 3 alppiruusua sekä laakakatajia. Penkin siistiminen piti olla perusteellisempaa, mutta koska mun on lapiohommissa käännytävä siipan puoleen, sai se taas sotkettua mun suunnitelmat =)

Eilen tehtiin pelto, johon tuli hernettä, porkkanaa ja salaattia. Reilu kk sitten ostin pari karviaispensasta ja näyttää nekin hyvin kasvavan. Mustaviinimarjapensaissa on älyttömästi lehtiä ja marjoja tulossa. Samoin kirsikkapuissa oli tosi paljon kukkia. Meillä on myös pari pientä omenapuuta ja niissäkin oli aika kivasti kukkia. Nurmikonkin ehti sopivasti leikata, ennen kun alko satamaan.

Toinen tämmönen huivi on valmistunu jo pari viikkoa sitten.
Nyt on työnalla huivi sinisävyisestä langasta ja siihen tulee lehtikuvioita.

Oon tehny myös kahta ympyränmallista neuletakkia, mutta tietysti molemmista loppu lanka =( Toisesta puuttuu puolikas toista hihaa ja toisesta toinen hiha kokonaan. Niin normaalia taas =)

tiistaina, toukokuuta 18, 2010

Ollaankohan me kuninkaallisia?

Kun on kielet siniset =) Syötiin mustikoita pakkasesta. Oma kieli näytti samalta, mutta siitä ei oo todistusaineistoa.



Kävin äsken neuvolassa ja hemppa oli sentään jo 115. Parempaan suuntaan. Verenpaine oli 104/66, se on mulle ihan normaali. Vaaka näyttää aika kovia lukuja, kun oon aina tottunu olemaan suht ruikku... Eiköhän se kohta helpota =)

maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Loma!

Maha on taas täyttäny viikkoja ja sen kunniaks tänään alko äitiysloma! Kello käy jo iltapäivää, enkä oo tehny yhtään mitään. Viikonloppu oli niin kuuma ja touhukas, että oon vaan vetäny henkee tän päivän.

Huomenna on taas neuvola. Viikon takainen hemppa oli 101, joten mikä lie tuomio huomenna sitten. Rautaa oon kyllä koko ajan syöny, mutta varmaan toi viikon takainen lääkekuuri sen kaiken söi. Noooh, kyllä tää kohta loppuu ;)

Anopille tein äitienpäiväks huivin. Malli pääsi puikoille helppoutensa takia. Kun 2/3 osaa oli tehny, olin vieläkin sitä mieltä, etten tykkääkään mallista... Mutta sinnillä päätin sen loppuun asti tehdä. Ja yllätys, hyvähän siitä tuli =) En oo aiemmin huiveja tehnykään ja kyllähän noi viimeset sentit on aika hitaita... Anoppi ainakin vakuutti huivista tykkäävänsä, sehän se on pääasia!

Käytiin Loimaalla pari viikkoa sitten ja piti muksuista ottaa oikein valokuva lähtökiireessä. Harvoin meinaa on "ykköset" päällä, kun kotosalla ei paljoo tarvi retostella =)

Nyt on parissa päivässä kukat ja nurmikko kasvanu tosi paljon. Pyhien aikana leviteltiin kuorikatetta kukkapenkkeihin ja kyllä se kivan ulkonäön niille vaan antaa. Sen verran tyyristä puusilppua, että tarvinnee oksasilppuriin investoida... Joulupukki saanee pitkän listan ens jouluks ;)

tiistaina, toukokuuta 04, 2010

Vapputunnelmia

Kylläpä aika menee vauhdilla... Tuntuu, ettei yhtään mitään hyödyllistä oo tullu tehtyä, mutta liekö se sit tarkotuskaan...

Ennen vappua muksuilla oli hoidossa naamiaiset. Julialle ostettiin Helinä-keiju mekko ja Mikolle transformers -robottipuku. Molemmat tykkäs puvuistaan, mutta aamulla Julia sai kriisin, koska "mäkin haluan olla ropotti!"... juuuu... Mutta oli suostunu mekkonsa sit hoidossa kuitenkin laittamaan.

Perjantaina tein elämäni ensimmäistä kertaa munkkeja. Pistin isännän paistamaan ne, ettei tartte tätä mahaa varoa. HYVIÄ TULI! Pari pussia pistin pakkaseenkin.

Vappu meni muuten ihan rauhallisissa merkeissä. Anoppi oli meillä yökylässä ja kelikin sattu olemaan ihan hyvä. Öisin tuli vettä ihan kaatamalla, mutta päivällä jopa paisteli aurinko.

Äsken kävin neuvolassa, eipä siellä mitään ihmeitä. Mitään uutta ei ollu myöskään se, että mulla on taas poskiontelon tulehdus...