keskiviikkona, tammikuuta 12, 2005

3 kuukaudessa...

13 koiranpuku... HULLUKO? Mitä luultavasti, mutta onnellinen sellainen =)

On ollut todella mukava olla ihmisille avuksi, ite kun ei aina oikein käsitä, ettei kaikilla kutominen olekaan geeneissä ja selkärangassa.

Tänään sain kyselyn vielä puvusta dobermannille. Tuo narttu on kuulema kovin tyttömäinen ja omistaja toivoi puvun olevan PINKKI...

Pisnes tästä on kyllä kehkeytynyt, joskaan ei rikastuttava. Tekopalkkaa ei juurikaan jää, mutta se ei mua haittaa.

Pari seuraavaakin blogausta on siis ilmeisemmin... tadaa... koiran puvuista! Mutta älkää luopuko toivosta, kyllä mä vielä jotain ihmismäisempääkin teen!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Dobermannitytöt tosiaan voivat olla herttaisen tyttömäisiä - ja vanhetessaan naisellisia. Pinkki sopii oikein hyvin (naapurin lainadobermannilla oli turkoosi ulkoilupuku). Oletko tullut ajatelleeksi myös "pipojen" kutomista? Näin leutona talvena viima ei ole pahasti vaivannut, mutta pakkastalvina isokorvaisten koirien korvat ovat paleltumaherkkiä.

Sahrami-Arja

Ninalandia kirjoitti...

Pari pipoa mä oon tehnyt, lähinnä ihan vaan harjottelumielessä. Aika moni pistää ihan säärystimen koiran päähän/kaulaan, vaikka oishan tommonen hauska tupsupipo paljon räheempi juttu =)

Jos vaikka kesän/kevään aikana niitä värkkäis.

Ninni kirjoitti...

Olet virtuoosi!
Arvosta nyt ihmeessä työtäsi ja taitojasi ja ota kunnon hinta!
Monet koiranomistajat huolehtivat lemmikeistään yhtä hyvin kuin äidit lapsistaan ja kyllä ihmiset ovat valmiita ostamaan lapsilleenkin sadan euron talvipukuja.
Uniikki, käsin neulottu tuote; se on arvokas!

Anonyymi kirjoitti...

Heipsis!

Todella ihania neulepukuja olet tehnyt monille koirille...olisin kovin kiinnostunut niistä itsekin, tuolle meidän tyttelille voisi sopia sellainen kivasti...taidan olla sokea tai jotain mutta en löytänyt sähköpostiosoitettasi, olisin kysynyt puvuista vähän lisää, mutta voisitko laittaa minulle meiliä zayoras@soilituote.fi, jos vielä jaksat tehdä noita pukuja :o)

T. Jenni

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen todella kiinnostunut tuollaisesta neulepuvusta pienelle yorkki tytölleni, kooltaan chihun kokoinen. Onko mahdollista sellaista tilata / ostaa sinulta, mielellään tumman lilan värisenä kun uusi neulepipo sen värinen. Jään odottamaan yht. ottoasi peachu@jippii.fi Yst. terv. Piia