perjantaina, heinäkuuta 08, 2005

2 housun lahjetta...

on valmiina. Teen lahkeet tasona, joten toiset 2 puuttuu vielä. Koska housut valmistuu täysin tosta noin ja tästä näin -tekniikalla, ajattelin, että jos lahkeista tulee liian kapeat, ompelen niihin jotkut raidat sivuihin. Jotain pörrökangasta =)

Liitin blogini Blogilistaan ja nyt blogin tilaajia on jo 40! Kauheita suorituspaineita pukkaa, pitäiskö tänne jotain hyödyllistä/järkevää nyt sit alkaa kirjotteleen... Enhän mä oo saanu mitään valmista ees viime aikoina.

Jos tilaajat käyvät täällä tätä jopa lukemassa =), saisi ilmottautua, jotta mä sitten voisin päivittää teitä listoilleni.

Vaikka harvasa päivä kiroan nää wärkit pimeyteen, tarvii tunnustaa, että kyllä netti on loistava paikka. Tosin siitä tulee kierre: uusi ohje --> lisää lankaa --> lisää säilytystilan tarvetta --> isompi asunto --> kauheesti asuntolainaa... nii, siitä puuttuvasta vapaa-ajasta puhumattakaan! Voiskohan tän "menetetyn" ajan saada johonkin verovähennykseiin...?

Ai nii, täällä muuten satoi eilen peukalonpään kokoisia RAKEITA *kääk* Suomen kesä on lyhyt, mutta vähäluminen...

7 kommenttia:

Anne kirjoitti...

kannatan myös verovähennystä ;) Ja minut löytää myös blogilistalta!

KristiinaS. kirjoitti...

Kiva kun olet listalla. Kyllä, käyn lukemassa päivittäin kaikki jotka ovat päivittyneet.

Tuulia kirjoitti...

Mie kanssa luen tata kun on paivittynyt :) Oma blogi on listalla.

Verovahennykset kuulostas hyvalta!

Liinu kirjoitti...

Kuinkahan kauan kestää, että pääsee kirjautumaan blogilistalle? Lähetin alkuviikosta ilmoituksen liittymisestä ja aktivoin tunnuksen. Se onnistui, mutta blogi ei ole päässyt listalle. - Ja toinen juttu. Miten minä tilaan blogeja, joita haluan lukea? käyhän se näinkin, selailemalla.

Stricker kirjoitti...

Joo, verovähennykset vaan kehiin :-). Ja blogilista on hyvä asia, mutkin sieltä löytää ja käytän sitä itsekin lukemiseen. Mutta miten ihmeessä sinä ne tilaajamäärät sait näkyville?

Tuazophia kirjoitti...

Minä ainakin luen aina kun olet päivittänyt eli olet suosikkilistallani. :)

Liinu: Blogilistalla voit valita "Omat suosikit"-blogiksi jonkun klikkaamalla nimen edessä olevaa ruutua (kun olet kirjautuneena tunnuksellasi). Se näkyy sitten reunapalkin "Omat suosikit"-sivulla.

Sticker: Kun klikkaat oman blogisi nimen edessä olevaa i-palluraa, saat tietoja blogistasi.

Liinu kirjoitti...

Tuazophia: Kiitos. Nyt onnistuin. Odottelen vielä omaa rekisteröitymistäni.