torstaina, joulukuuta 07, 2006

Tonttuja


Oltiin reilu viikko sitten hoitopaikan järjestämässä pikkujouluissa. Paikan autorekvisiitta kiinnosti pikkumiestä kovin. Piparit kelpas, eikä pukkiakaan pelänny.

Joulu on muka jo parin viikon päästä =O. Kortit on tekemättä ja päädyttiinkin kotona kompromissiin, että pistetään Tiimarin (muuten tosi nättejä!!) kortteja postin mukana ja viedään sitten kyläillessä ite tehtyjä, jos niitä ehtii tekeen. Toiveissa olis, että tulis lunta, niin sais sitten otettua ulkokuviakin. Jotenkin vähän epäilen kyllä...

PikkuDoggi koiran jälkeen on valmistunu jussi-puku nahkacollielle sekä violetti puku whippetille. Nyt on työn alla musta-harmaa jussi-puku whippetille ja sitten ois vielä 3 pukua odottamassa.

Meidän nurkille, Lempäälään, avattiin tuo kuuluisa Ideapark viikko sitten. Sunnuntaina siellä käytiin muutama tunti ihmettelemässä ja on siellä kyllä vaikka mitä. Ja plussana, että sinne tuli Sinelli.

Tiistaina iski itelle tylsyys ja leikkasin hiukset lyhyiks. Mulla on yleisesti ollu olkapäille olevat kiharat hiukset. Nyt on taas kevyt olo =)

3 kommenttia:

mustikka kirjoitti...

Poikkesin vain toivottamaan Rauhallista Joulua 2006 sekä Onnellista Uutta Vuotta 2007!

Anonyymi kirjoitti...

kannattaako pitää blogia jota ei päivitä kuin kerran kuussa...?

Anonyymi kirjoitti...

No mutta kiitos rakentavasta kommentista!

Jos blogi päivittyis ajatuksen voimalla, oliskin täällä vaikka kuinka monta postausta.

Mutta kiva tietää, että mä taidan olla ainut ihminen, jolla on tällä hetkellä kiirettä =)

Terveisin Nina itse loggaamattomana