maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

Onneksi olkoon!

Miehellä oli lauantaina synttärit... mä ostin sille yhden datsunin raadon sekä tein hienon kakun =)Molemmista tykkäs ja oli ihan mykistyny.

Teksti on maalattu elintarvikevärillä mantelimassaan, joka on muuten ihan TAJUTTOMAN pahan makusta! Muuten ihan piis of keik tehdä, harmittaa vaan, että tuo A meni vähän mönkään.Kakussa on kääretorttupohja sekä vispikerma-rahka-appelsiinimarmeladi-valkosuklaarouhe täyte ja kuorrutus. Olikin tosi hyvää!

Viime viikolla oltiin ke-pe pois saikulla, kun Mikolla oli mahatauti. No, eilen illalla se sit päätti alkaa kuumeileen ja tänäänkin on ollu sellasta kolmekasia. Käytiin varuiks lääkärissä, muttei ollu mitään tulehduksia eikä muutakaan. Ilmeisesti tuo johtuu pullottavista ikenistä, hampaita on tulossa.

Käsityörintamalla on tullu aloteltua useempikin työ. Jemmoista löyty mustaa woolia sekä vihreetä tango fania kertaalleen käytettynä kerällä. Aloin niistä tekeen anopille ponchoa ja niin kun aina, molemmat kappaleet jäi kesken n. kymmenkunta senttiä. En tosin oo mittaillu, että oisko se välttämätöntä, vai riittäiskö nuo kuitenkin.

Itelleni aloin tekemään 7 veikan herneen vihreestä sekä limen vihreestä suvista 2 kertasella neuletta. Siitä tulee ehkä neule takki, vielä en oo ihan päättäny. Saattaa tulla neuleeks vähän turhan tönkkö, joten takkina vois olla parempi. Noi värit käy kivasti yhteen, siitä tulee mukavan pirtee.

Tarttis käydä kirjastossa kattelemassa ompelulehdistä pojalle jotkut perusvaatteiden kaavat. On toi kaupan vaatetarjonta jotenkin niin pliisua ja vaaleensinistä. Varsinkin kesäks kaipais kirkkaita värejä ja vähän jotain äsköniä!

Ei kommentteja: