maanantaina, huhtikuuta 23, 2007

Lievää stressiä...

Onpas taas tarinointi jääny...

Pääsiäinenkin jo meni, kortteja kerkesin miettimään, mutten sitten tekemään =) Pyhinä tuli sukuloitua suuntaan ja toiseen, pitkästä aikaa.

Postaukseen liitetty kuva on kummitytön synttärikortti. Tatty teddy on netistä tulostettu. Onnea teksti on power pointilla tulostettuja kirjaimia, jotka kakspuoleisteipitin kartongille ja sen teippasin 3D tarroilla korttiin. Tosi simppeli kortti, mutta nätti siitä tuli.

Tänä aamuna käytiin Mikon kanssa ekalla meningokokkirokotus kontrollilla. Lähdettiin mukaan aivokalvontulehdus rokotteen testaukseen. Rokote annettiin kk sitten ja nyt oli eka verikoekontrolli. Itse rokotteesta ei tullu mitään haittoja. Pyysin lisäks vesirokko rokotteeseen reseptin. Senkin vois antaa samalla, kun 15. pvä on neuvola.

Mulla alko tänään KESÄLOMA =) Mikolla oli tässä pienoinen hoitopaikkakriisi ja lapsesta tuli pääsiäisenä hoidoton. Viikon ajan soittelin pitkin ja poikin, kaikki paikat on niin täynnä. Enkä edes halua noin pientä isoon päiväkotiin vielä pistää. Onneks sain nyt sovittua uuden hoitajan kanssa, että Miko pääsee sinne. Hoitaja on tässä ihan n. 5 min kävelymatkan päässä. Ja kesäloma sen takia, että paikka vapautuu vasta viikon - kahden päästä.

Viime viikonloppu iski 3. flunssa vähän ajan sisään. Lääkäri epäili, että lienee jotain stressiä, kun oon niin paljon kipeä. No eipä ihme. Ehkäpä se tästä nyt helpottaa.

Perjantaina huomasin töissä, että mun tiiminjohtaja on raskaana... Tuntui niin pahalta. Sattu niin paljon =( Vaikka kuinka pinnistelin, kurkkua kuristi ja silmät kostuivat. Päättelin vielä, että menee varmaankin samoilla hetkillä, mitä itekin olis nyt. Tarvinnee joku mantra tässä loman aikana keksiä, että teen itelleni töissä olon sitten helpommaks.

Käsityörintamalla on ollu hiljasta. Eilen kasasin kivan pirteän neuletakin yhdistelmästä 7 veljestä ja suvi. VIelä pitäis siihen kyhätä kaulus ja vetoketju.

Löysin aivan ihanan sukkaohjeen täältä. Tarttis keksiä tuohon joku hyvä lanka.