keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Lomat on ohi...

Töissä on kärvistelty jo 3 päivää... kiinnostaa ihan kympillä. Ulkona on 30 lämmintä ja mä istun sisällä NEULETAKKI päällä, silti sormet ja varpaat aivan jäässä. Joo-o, mä palelen. Noh, parempi niin päin kuitenkin, kun firma sentään tarjoo lämpösen kaakaon =)

Lomat meni aika sateisissa merkeissä, ei juuri tarvinnu biitsille Mikon kans mennä. Toisaalta oli ihan hyvä, tuli sitten sukuloitua riittävästi...

Ostin pari viikkoa sitten beigejä Lanettia sukkiin, mutta en oo tyytyväinen siihen puikon viimeseen silmukkaan =( varsinkin noin ohuessa langassa se erottuu. Eilen aloitin tekeen tosta Santorinista tavallisia ribbisukkia. Tuskin kestävät kovin pitkään käytössä, mut jos vaikka unisukat?

Miko alotti maanantaina uudessa hoitopaikassa, nyt kunnallisella perhepäivähoitajalla. Mähän sitä itkee porasin viikonloppuna, etten halua viedä hoitoon. Kummasti vaan se napanuora vahvistuu loman aikana, kun tulee niin paljon yhessä touhuttua. No, Miko on kuitenkin hoidossa kun kotonaan, syö hyvin ja nukkuukin reilut 2h päikkärit. Hoitaja tänään kehu, että on niin reipas poika =)

Miko on oppinu parin viikon aikana hirveesti sanoja. Höpöttää koko ajan ja on niin hassua, kun tosiaankin ymmärtää mitä se oikein meinaa. Ja se itehän tajuaa tosi paljon, jos vaikka pyytää jotain tekeen.

Viikko sitten aloitin myös turvaistuimen verhoiluoperaation. Eniten ihoa vasten tulevat kangaspalat leikkasin ja jopa ompelinkin yhteen. Reunoille tulee l.valk nahkaa ja se osuus on vielä hoitamatta. Saas nähdä, että miten se istuu tuoliin ja mehtuuko vyöt siitä hyvin meneen =)

Jotenkin viime aikojen tiivistelmä on, että mitään en oo tehny, missään en oo käyny, eikä mitään ihmeellistä ole tapahtunu.

Säälittävääkö =P

2 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Voi sinua onnekasta! Töissä kylmä, meillä on töissä noin +30astetta..
Eipä juuri palele!

Kovasti on teidänkin Miko kasvanut! Iso poika jo.

Onko sinulla vielä noita leimasimia? Olisin kiinnostunut muovisista, jotka ovat kuvan vasemmassa laidassa.

Ninalandia kirjoitti...

Meinaatko Krista näitä --> http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=57339827