keskiviikkona, joulukuuta 03, 2008

Joulu tulee...

ja ulkona sataa vettä =( niinhän se aina on. Ei uskois, että jouluun on kolmisen viikkoa.

Kotona parina aamuna hoitoon lähteminen on ollu ÄLYTTÖMÄN helppoa. Arvaatteko syyn? Kyllä: joulukalenteri =) Kun yövaatteet on vaihdettu ja hampaat pesty, avataan cars -kalenterista luukku. Sit kun on ulkovaatteet päällä ja ollaan lähdössä, avataan äitin dumle kalenteri, josta äiti saa osansa.

Joululahjoja ei arvatenkaan oo vielä ostettu. Eikä ihmeemmin kyllä hankitakaan, romua on kotona ihan tarpeeks. Mikolle on muutama isompi juttu mietitty, joihin sitten mummut ja muut osallistuu kans. Julia saanee jotain tyttöjen juttuja =)


Älkää hyvät ihmiset ostako kaikenmaailman turhuuksia! Tässä Lahjaksi lehmä -kaupassa on kaikenlaista hyödyllistä, mitä mä toivoisin lahjoistani löytävän. Ehmä mä ostan siis ite omat joululahjani =)

Tai no pukki, mä toivoisin saavani sakset, joissa ois vatupassi tms. että ne leikkais suoraan... =P

2 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Siis suoraan? Yksi varteenotettava vaihtoehto olisi lekkausalusta + rullaleikkuri + viivain. Itse ainakin olen 110% tyytyväinen moisiin. Tilkkuilijat enempi noita harrastaa, mutta miksei niitä voisi muutkin käyttää :)

Ninalandia kirjoitti...

Tosiaan, mullahan itseasiassa onkin tommonen leikkuri =) enpä älynny, et sillä vois kangastakin kokeilla pilkkoa.

Tässä oli tosin vähän semmonen ironian poikanen haudattuna, koska kyllä se vika on saksien kahvapäässä... tuntuu vaan olevan liikaa vaadittu leikata piirrettyä viivaa pitkin =)