tiistaina, maaliskuuta 24, 2009

Elämää...

Viime viikkoina ei oo ehtiny oikeen valmistumaan mitään. Toinen pitkä sukka tosta Online supersocke langasta on melkein valmis. Hauskan kirjavat niistä tulee. Samoin automatkoilla on valmistunu toista paria turkoosiraidallisia sukkia.

Perjantaina muksuilla oli hammastarkastus. Se menikin tosi reippaasti molemmilta. Julialle on yks poskihammas ihan tuloillaan ja muutkin pullottaa kovin. Ei siis ihme, jos välillä neitiä vähän harmittaa.

Sunnuntaina me käytiin HopLopissa ja olihan se... Miko on tietysti ihan elementissään, mutta Juliakin siellä kiipeili kovin menemään ja tykkäs piiiiiitkästä liukumäestä.

Tässä meidän mopoTyttö =D Mopo muutti eilen mun työpaikan kautta uuteen kotiin. Uus omistaja ihmetteli, että kuinka sä siitä raaskit luopua, johon mä totesin, että kysy parin päivän päästä uudestaan =) Tän päivän lelut kun ei oo mitään hiljasimpia...

Pirullinen(?) junailija =)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt me ei sit voidakaan tulla käymään kun tota mopoa ei enää ole. Miten mä kerron tän lapsille... Ei vaineskaan! Noi raidalliset sukat on tosi pirteät!