tiistaina, elokuuta 18, 2009

Kasvava äly?

Mikähän siinä on, että netissä surffailu kasvattaa omaakin nou hauta (=know how = tietotaito)? Mä ainakin oon huomannu, että jos mä selailen ompelublogeja, hamstraan kankaita ja suunnittelen vaikka mitä. Askartelublogien takia mun hyllyt notkuu erilaisia papereita sun muita systeemejä. Neulonta sitten taas... siitä on ees turha puhua, kotona on sen verran paljon lankaa =)

Harmi vaan, että se totuus yleensä iskee siinä vaiheessa, kun ompelukone surahtaa. Siitäkin huolimatta... piirtelin viikonlopun aikana yli kymmenet kaavat! Lapsille pitkä- ja lyhythihasia paitoja, perushousuja ja leggingsejä. Itellekin taisin tehdä paidan ja hameen kaavat. Vielä kun sit jaksais sen koko pinon leikellä käyttökuntoon. Mut faktahan on taas se, ettei näihin oo YHTÄÄN MITÄÄN sopivia kankaita =)

Eilen meillä oli Julian neuvola-lääkärin tarkastus, samalla katottiin myös korvat tulehduksen jäljiltä. Homma meni ihan rutiinilla ja korvatkin oli kun uudet =) Ihmekös tuo, ei niitä tunnuta aina käyttettävänkään =P Strategiset mitat oli 11.7kg ja 80cm.

Illalla valmistui vihreestä Polkasta toinen tommonen Hiipimis-sukka.

1 kommentti:

Mustikka kirjoitti...

Korvajuttu kuulostaa kovin tutulta :)