perjantaina, syyskuuta 25, 2009

Hui hirveetä!

Aamulla työmatkalla seisoskeli hirvi tiellä! Olin vasta pikkutiellä, jossa rajotus on muutenkin 50 ja näin hirven jo kaukaa.

Ei tainnu olla kummoinen Opel-fani, koska ei se jääny siihen mun autoa ihailemaan =) Hissukseen ohi ajelin, että josko se kuitenkin päättää takasin kääntyä, mutten nähny koko otusta enää. Kaveri ei ollu järjettömän kokoinen, mutten silti semmosta keulamerkkiä autooni haluais.

Eilen pistin käteni isännän paidan alle ja kysyin samalla, että arvaas mikä kausi on alkanu? "Jääkausi" oli selkee vastaus =) Eli nyt on talvi alkanu, mun kädet on meinaan niin kylmät. Töissäkään ei tarkene enää t-paidalla. Sukkia en oo vielä pistäny, sit kun tarttis vaihtaa myös toiset kengät. Kohta joutunee antamaan periks...

Aamulla oli auton ikkunat jäässä, mittari näytti 5 astetta. Ihanan raikasta!

1 kommentti:

Sylvi kirjoitti...

Minun autoni edestä porhalsi tällä viikolla yhtenä iltana jokin tunnistamaton, juokseva nisäkäs. Mieleen tuli tuon lyhyen hetken jälkeen niin jonkinlainen kauris kuin ilveskin... Tarkempaan lajimääritykseen en kyennyt.

Syksy alkaa tosiaan tulla. Eilisellä kävelylenkillä korvat kaipasi pipoa, ja suunnitelma punaisesta, puuvillaisesta alkoi muhia mielessä... :)