perjantaina, syyskuuta 25, 2009

Hui hirveetä!

Aamulla työmatkalla seisoskeli hirvi tiellä! Olin vasta pikkutiellä, jossa rajotus on muutenkin 50 ja näin hirven jo kaukaa.

Ei tainnu olla kummoinen Opel-fani, koska ei se jääny siihen mun autoa ihailemaan =) Hissukseen ohi ajelin, että josko se kuitenkin päättää takasin kääntyä, mutten nähny koko otusta enää. Kaveri ei ollu järjettömän kokoinen, mutten silti semmosta keulamerkkiä autooni haluais.

Eilen pistin käteni isännän paidan alle ja kysyin samalla, että arvaas mikä kausi on alkanu? "Jääkausi" oli selkee vastaus =) Eli nyt on talvi alkanu, mun kädet on meinaan niin kylmät. Töissäkään ei tarkene enää t-paidalla. Sukkia en oo vielä pistäny, sit kun tarttis vaihtaa myös toiset kengät. Kohta joutunee antamaan periks...

Aamulla oli auton ikkunat jäässä, mittari näytti 5 astetta. Ihanan raikasta!

2 kommenttia:

Sylvi kirjoitti...

Minun autoni edestä porhalsi tällä viikolla yhtenä iltana jokin tunnistamaton, juokseva nisäkäs. Mieleen tuli tuon lyhyen hetken jälkeen niin jonkinlainen kauris kuin ilveskin... Tarkempaan lajimääritykseen en kyennyt.

Syksy alkaa tosiaan tulla. Eilisellä kävelylenkillä korvat kaipasi pipoa, ja suunnitelma punaisesta, puuvillaisesta alkoi muhia mielessä... :)

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色