lauantaina, helmikuuta 27, 2010

Talviloma!

Ens viikko olis talvilomaa. Tehtävälista on pitkä ja mä luulen, ettei se siitä ihan hirveesti ees lyhene =) Onneks aina on "huominen" =)

Miko heräs viime yönä ennen puolta yötä ja itki, että korva on kipeä. Annoin särkylääkettä ja se torkahti, itki, torkahti, itki, kunnes lopulta vasta kolmen jälkeen nukahti. Aamulla korva ei kuulema ollu kipee, mut silti lähettiin arvauskeskukseen näyttämään. Ilmottauduttiin klo 13 ja täti luukulla sanoi, että meitä ennen on 12 potilasta, että useita tunteja menee. Lähettiin käymään kaupassa ja palattiin parin tunnin päästä takasin.

"Nyt on vielä nelisen potilasta ennen teitä ja lääkäreitäkin on kaks hetken aikaa". Joopa joo. Silti vielä n. 1,5h odoteteltiin. Korvatulehdushan Mikolla oli, Julialle ei onneks... ainakaan vielä. Saatiin lääkekuuri ja särkylääkettä. Sit vielä apteekkiin. Mä olin just apteekin ovella, kun täti pisti ensimmäisiä lukkoja ovesta kiinni... Päästi mut kuitenkin vielä sisään ja sain oikein privaattipalvelua ja takaovesta ulos =)AIVAN LOISTAVAA!

Tämmönen wipukan puku valmistui viimeks. Nyt teen kettuterrierille äitiyspaitaa =) Maha on kasvussa ja pitäis saada lämmikettä koko tissiarsenaalille =)

Ei kommentteja: