tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Jatkuuko elämä?

Perjantaina kävin uudestaan lääkärissä. Mitään uutta vikaa ei sentään löytyny, mutta sain saikkua vielä ma-ti. Sunnuntaina loppui lääkekuuri, en oikein osaa sanoa helpottaako olo vai ei. Nenä on välillä niin tukossa, ettei henki kulje ja jonkun verran yskittääkin. Viikonlopun aikana on myös supistellu jonkun verran, että liekö sitten kohta puoliin jään saikulle sen takia... Noh, ilma on ainakin sopiva saikuttamiseen =)

Eilen mä vihdoin pesin sohvan. Ei se nyt varsinaisesti häikäise kirkkaudellaan, mutta kyllä siitä puhtaampi tuli. Samoin keittiön tuoleista. Pesuri on kyllä tosi kätevä käyttää ja oon siihen muutenkin tyytyväinen. Pesurin mukana tulee tämmönen hervoton laukku mukana ties mitä vimpainta. Ei kovin naisellinen... pyysinkin miestä, että maalais sen vaikka vaaleenpunaseks =)



Viime viikolla sain maailmalle 3 vinttikoiran pukua. Ne oli perjantaina menny perille ja sopivat koiratkin niihin oli löytyny. Toivottavasti saan kuvia asiakkaista. Nyt oon tehny parit villahousut. Ne pitää vielä pesukoneeseen heittää.

Ei kommentteja: