maanantaina, huhtikuuta 12, 2010

Kymppipäivä!

Painoa on tullu 10kg. Suurin osa on mahassa, se on aika kiree pakkaus =)

Jokainen voi mielessään kuvitella nielasseensa ÄLYTTÖMÄSTI potkivan, tasaseen tahtiin supistelevan rantapallon, hankkineensa 2kk kestoyskän sekä parin viikon niistämisen... Eikä tässä vielä kaikki!!! Harrastin mahatautia eilisen päivän... Oksensin aamun ja sitten vaan makasin loppupäivän. Melkein lakkas huvittamasta. Tänään olo jo parempi, vaikkakin vähän heikko. Eiköhän se tästä.

Lumet on sulanu viikon aikana tosi paljon. Meidän tiekin on jo suht siedettävä ja niinpä vaihdettiinkin jooppeliin kesägummit. Lapsityövoimalla tietty =)

Perjantaina muksut oli hoidosta pois, kun Mikolla oli verikokeen otto Tampereella (liittyy meningokokkirokotukseen). Aamusta puhuin Mikolle, että tänään on isojen poikien lääkäri, että tulee "rokotus" käteen. Saadaan etukäteen puudutuslaastarit, joten se ei satu. Lääkärissä halus ite ottaa laastarit pois ja istu mallikkaasti mun sylissä ja katto ihan eri suuntaan. Meni tosi reippaasti.

Tähän ehkä vaikutti se, että oli sanottu, että mennään Hoploppiin, jos ollaan reippaasti. Niinpä me sinne suunnattiin serkkupoikien kanssa riekkumaan. Mä pari kertaa könysin siellä putkissa Julian kanssa, mut totesin, ettei mun ergonomia kestä enempää. Pe-la välisenä yönä Miko sitten heräs huutaen, että jalkataipeisiin sattuu. Olisko jotenkin revähdyttäny ne, kun siellä pomppi ja kiipeili. Särkylääke ja hieronta onneks autto.

Suutarin lapsilla on ehkä sittenkin toivoa! Koska Miko sai uudet sukat. Tosin näiden oli tarkotus tulla käytettäviks luistimissa, siitä ehkä vähän myöhästyttiin =) Mutta pidemmät varret oli tarpeen, onhan ne hyvä myös saappaissa esim. kalareissulla.

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Mullakin oli mahataudin tapaista viime viikolla. Ma-ti välisenä yönä oksensin kerran, mutta sitä tulikin sillä vauhdilla että piti seuraavana päivänä pestä koko vessa! Muuten sittten pitkin viikkoa nipisteli ja väänteli mahaa. Nyt on jo suht ok. Että sitä on liikkeellä.
Julialle nimpparionnittelut, huomasin vasta äsken..tietenkin..