perjantaina, tammikuuta 21, 2011

Leipuri hiiva, hän asuu...

jossain muualla kun täällä =)

Julialla on huomenna 3veet ja mä oon leiponu tän päivän/illan. Ensin paistelin kakkupohjat, sit tein mokkapaloja ja vielä lisäks litran taikinan pullia sekä murokeksejä. Kattokaas mitä tästä syntyy...
2 pientä plus 1 iso...

Marsipaanin kauliminen on edelleenkin niiiiiiiiiiin helppoa kun on silikonimatto ja oikeenlainen pulikka. Vähän mä pelkäsin miten mun päällelaittamisen kanssa käy, mut se meni hyvin. Reunat jäi vähän rumasti, mutta sanontahan kuuluukin, että "moni kakku päältä kaunis" =D

ja TADAA...
Meillä on Mikki Hiiri kakku =) Aika hyvä tuli, vaikkakin muutama kohta vähän harmittaa. Silmät näyttää vähän harittavan, mutta ei se ehkä neitiä haittaa... Olikin aika hankalaa tussilla kosteeseen marsipaaniin piirrellä. Ja kun oon muutenkin ihan tumpelo piirtämisessä, niin tää saa nyt kelvata.

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Onpa hieno kakku, tommosesta meilläkin tykättäis! Mä en oo vielä marsipaanin kanssa kokeillut touhuta kun ei meillä sitä kukaan tykkää syödä.. Onnittelut päivänsankarille! :)

Mari kirjoitti...

Juhlista palattu... Juhlakalu oli ihanan reipas. Kakku oli komea ja todella hyvä. Itsetehty on aina parempi kuin tehdastekoinen. Mistä näitä ideoita aina löytyykään?

Ninalandia kirjoitti...

Anne: siis marsipaani ON pahaa! Mut kyllä se just ja just menee, kun kaulii tosi ohueks. Sokerimassa ois ehkä vähän parempaa, mutten oo kokeillu.

Mari: Onneks muksut aina keksii kaikkea kivoja ideoita =)