lauantaina, lokakuuta 20, 2007

Auuuh...

La ilta, kello on 19.30. Tulin just kotia, vein Mikon anopille yökylään. Ulkona on jo pimeetä.

Kuvan pieni mies heräs kesken päikkäreiden ja tuli sohvalle mun jalkoväliin "heräileen". Niin me sit nukuttiinkin siinä vielä 2h lisää =) mun reisi oli ihan hikinen, kun tuo meidän pätkä on niin kuumeverinen.

Mun kurkku on edelleen ihan törrrrrrrrrrkeen kipee. Hain just apteekista panadol hottia lisää. Se onneks sentään vähän auttaa. Kohta olis kiva taas syödäkin kunnolla jotain, kun on ollu aika hiljasta keskiviikon jälkeen... Ikenet on valkoset ja suuhun on ilmestyny myös rakkuloita. Great... Maanantaina meen käymään vielä töissä lääkärillä, vaikka hiljalleen tää tuntuu tästä helpottavankin.

Ke oli tosiaan neuvolassa lääkäri, mut eipä siellä juuri mitään ihmettä ollu. Hemppa oli 110, mut saatto olla noinkin alhainen tän flunssan takia. Se onkin tosi hyvin pysyny tossa 116 kieppeillä tällä kertaa. Sf-mittakin pääsi jo keskikäyrälle. "piskuinen rinsessa" (=P Ixua lainatakseni) monotti suoraan sydänääniwärkkiin ja tumps vaan kuulu. Painoa on tullu nyt n. 4kg.

Mikosta taitaa tulla isona haaveilija ja automies, kuten isänsäkin =), mutta tästä tytöstä taitaa tulla joku jalkapallotähti! Kyllä meinaan siihen tahtiin monottaa vähän väliä. Ehkäpä Miko on jättäny yksiön huonoon kuntoon lähtiessään =D

Tein tossa yhden wool pipon tuplalangoilla. Käytin siihen sitä v.pun kirjavaa sekä sitten luonnonvalkosta. Teen vielä toisen samanlaisen, mutta siitä sinisävysestä. Nuo lähtevät kummilapsien joulupaketteihin, toinen Peruun ja toinen Kolumbiaan.

Mikollakin on kohta 2v juhlat, tarttis ehkä jonkinmoiset kutsut oikein väsätä.

Tänään mä taidan vaan korkata kupillisen panadol hottia, käydä saunassa ja mennä nukkuun. Se on tää perheellisen vilkas seuraelämä =D

3 kommenttia:

Minni kirjoitti...

Onnea odotukseen! Olet tainnut käydä 4D-utrassa kun noin varmana tyttöä odotat. Meille sanottiin vielä 2 viikkoa ennen lask.aikaa normaaliultran perusteella, että tyttö sieltä olis tulossa vaan poika sitten kuitenkin syntyi. :) Tervetullut ja rakas on kyllä, kumpi tahansa. Onneksi en ollut ehtinyt mekkoja ostella... Toivotaan että se flunssa siitä hellittää.

Jaana kirjoitti...

Yritä nyt laps hyvä syödä jotain ettei rinsessa vedä kaikkia sun varastoja tyhjäksi! Keitä jotain soppaa tai velliä edes, menee helposti kurkusta alas :)
tv. vara-äitees

Ninalandia kirjoitti...

Minni: jep, 4deessä on käyty =) Ja sama meillä, ei sillä "värillä" ole niin väliä, kunhan terve on.

Kyllä ÄITI, on yritetty syödä. Ostin kaupasta mustikkakeittoo ja sen ansiosta mun kielestä tuli ihan sininen =)

Meen tänään lääkäriin klo 11.15 kuulemaan lisää infoa. Toivottavasti...