sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

Aina vaan sukkia

Punaista polkkaa. Aiemmista polkan kirouksista viisastuneena, mietin sukkien pituutta ja aloin taas toimeen. Ensimmäisestä sukasta tuli täydellinen! Sen lopetus meni niin hyvin, että kerään jäi vaan n. 20cm väliin, kunnes oli taas se kohta, mistä toinen sukka piti aloittaa. Hommassahan tottakai on se mutta... nimittäin ekassa sukassa oli jossain alkumatkalla solmu. Väri kuitenkin jatkui ihan oikein, ei probleemaa siis. Sitten, kun toinen sukka oli kantapäässä, langan värit meni yks kaks ihan sekaisin =O

Mähän sain melkein hermoromahduksen, kun yritin setviä värejä kohdalleen. Onneks sain toisenkin sukan kuitenkin valmiiks ja yks kerä riitti tohon pariin.

Tää Novitan raitalanka on taas sitten jotain aivan muuta. Raidat ja värit käyttäytyy niin mallikkaasti että.

Lopuks mallikkaat blogilapset =) Kuvasta poiketen, Julia kohtasi eilen kotiparturin, eikä se oo tommonen peikkotukkainen enää =)

Viikonlopun sää oli tosi lämmin, Julialle ehkä vähän liikaakin, sen maha oli ihan löysällä =( Onneks tänään jo alko helpottamaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi punainen polkka on vaan niin ihanaa! Mun mielestä paras polkan värivaihtoehdoista.

Toivottavasti paranette pian! =)

Jaana kirjoitti...

Minä tykkään tuosta polkasta, vaikka raidat ei osuis kohdalleen - kuka sitä huomaa.. ja toi punainen on kyllä erityisen kaunis!

Mulla oli pää kipee helteestä - on se hyvä että sateet taas alkaa ja lämpötila tippuu parillakymmenellä asteella... :(