perjantaina, kesäkuuta 26, 2009

Kuolemaa...

Kiitos tuon miehen ärrrrrrrsyttävän kanavasurffauksen, huomattiin jo yöllä, että Michael Jackson on kuollut =(. Tietolähde oli joku ulkomaalainen uutiskanava ja pidemmän aikaa mietittiin, että onkohan tää nyt totta...

Vaikka "popin kuningas" mun mielestä erikoinen olikin, aikoinaan teki tosi hyviä biisejä. En ole elämää sen tarkkemmin seurannut enkä fanittanut, mutta luulen, että raskasta se on ollut. Kuten kai jokaisella hiemankaan erilaisella persoonalla.

Myös Farrah Fawcett menehtyi syöpään, kuten myös v. -1972 Miss Suomikin. Myös muita surullisia uutisia oli tänään ihan liikaa lehdissä.

Iloisempiin asioihin, eli meille on tänään tulossa kovasti odotettuja vieraita ;) Näistä lisää ehkä huomenissa.

Hellettä on viikonlopuks luvattu. Onneks on kotona tuo lampi, missä muksut eilen jo polskuttelivatkin. Miko siellä uimarenkaan kanssa ylpeänä meni ja Julia kirmas pihalla nudena napaansa esitellen :) Ne on niitä elämän pieniä iloja!

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Joo aika ylläri oli kun aamu-tv:ssä kerrottiin Jacksonista. En minäkään mikään erityinen fani ollut, mutta toki hyvää musiikkia siltä tuli.
Niin, toivottavasti ne odotetut jäävät myös eikä vaan vieraile ;)

Nirrpula kirjoitti...

Vaikka tästä nyt on kulunu jo vaikka kuinka ja kauan, niin silti se koskettaa mua vielä, ja saa vedet kirpoomaan silmiin. Emmä vaan tiedä, että miks. ://