maanantaina, kesäkuuta 15, 2009

Pyöräilyä

Miko lämpeni pyörällä ajamiselle vasta tässä jokunen viikko sitten. Kevään mittaan yritettiin houkutella ajamaan, mut ei se halunnu. Nyt on pihaa ympäri kokeillu ja lauantaina kyläiltiin Lempäälässä serkkupoikien luona ja siellähän se sitten fillaroi pitkin poikin, asfalttia kun on.

Koko eilisen päivän se sitten ajeli tonttia ympäri =) Osalla matkaa on soraa, joten siinä piti välillä vähän kikkailla. Se on ihan hyväkin, oppii siinä tasapainotteluakin, eikä säikähdä sitä, kun pyörä kallistelee. Epätasasella pihallahan apupyörät ei ole mikään kaatumattomuustakuu. Mutta ei kyllä kaatunukaan!

Pyörä saatiin viime kesänä naapurilta... se on kyllä parhaat päivänsä jo nähny ja punanenkin vielä =P sitä on tarkotus maalata ja vähän muutenkin päivittää uudempaan kuosiin. Katotaan lähteekö isiltä (tässäkin... =D) hommassa mopo käsistä...

Eilen oli tuulista eikä kovin lämmintäkään. Tänä aamuna sit satokin vettä. Juhannukseks kait pitäis lämmetä, saas nähdä. Kotosalla ollaan kuitenkin, joten eipä sen niin väliä.

Ei kommentteja: