tiistaina, heinäkuuta 21, 2009

Sutinapäivät

Viime viikolla oli kummityttö meillä pari päivää ja tuli liikuttua sivistyksessä joka päivä. Ekana päivänä oltiin Tampereella kaupungilla ja hyvinhän siinä päivä saatiin menemään. Muksut oli mukana ja tosi hienosti jaksoivat sen kaupoissa ravaamisen.

Seuraavana päivänä käytiin vaan kirppiksellä ja viimesenä päivänä lähettiinkin sit Ideaparkkiin. Äkkiä sielläkin pari tuntia meni, muttei oikein mitään kummempia löydetty.

Sunnuntaina meillä oli serkkupojat kylässä, joten hulinaa riitti. Kyllä olivat muksutkin illalla väsyneitä =) Eilen jatkettiin menoa ja mentiin samalla kokoonpanolla Hoploppiin. Kiipeilty on, minäkin...

Illalla valmistui nämä sydän -sukat. Väri ei näy kyllä yhtään, tuohon on käytetty sitä aiemmin koolattua kirkasta sinistä. Kivat.

Tämmösen kortin tein aiemmin valmistuneiden ruskeiden raitasukkien kaveriks. Kuva on väritetty puuväreillä, eikä se (edelleenkään...) näytä hyvältä. Varsinkin tässä kuvassa näkyy tosi selkeesti, että leimapaperi on semmosta rösöistä. Copic -kyniä mä oon vähän miettiny, mut kun en niin hirveästi ehdi askarteleen, niin vielä oon hillinny itteni.

Ei kommentteja: