tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

Taas reissattu

Eilen käytiin Jämsässä sukuloimassa. Ensin käytiin mummun luona syömässä ja sitten lähettiin käveleen vähän kylille. Oli kotoista kävellä niitä katuja, vaikken oo näiden 10v aikana paljoa Jämsässä käynykään enää. Kaupunki on muuttunu/kehittyny niin paljon, että voisin kyllä takasin muuttaa =)

Sorsien syöttämisen jälkeen käveltiin liikennepuistoon. Tarkotus oli mennä leikkipuistoon vaan, mut Miko haluskin ajaa autolla. Ja ajelikin ihan ylpeenä, siellä kun oli oikein liikennevalot ja tankkauspiste! Täällä meillä päin on myöskin Mobilian liikennepuisto, mutta se on puolet pienempi sekä tuplaten kalliimpi eikä mun mielestä noin hyvä.

Kun puistossa oli leikitty hiki päässä, mentiin kaupan kautta uimaan. Tällä rannalla on itekin tullu uitua. Ainakin ennen vanhaan tuo lutakko sisälsi myös iilimatoja, mut eipä niitä tossa rannassa näkyny. Muksut tykkäs. Vesi oli lämmintä ja ranta on hyvä.

Uimisen jälkeen käveltiin vielä takas autoa hakemaan mummun pihalta ja meitä odottikin lettukasa siellä. HYVÄHYVÄ! Lettujen jälkeen matkattiin serkun luokse, jossa Mikoa odotti leikkikaveri. Miko tosin tais olla jo hieman väsähtäny, ilta ei meinaan sujunu ihan kitkatta enää. Puoli ysi suunnattiin kotia kohti ja molemmat tyypit simahti autoon nopeasti.

Ruskeet raitakirjavat =)

Ei kommentteja: