maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Loma!

Maha on taas täyttäny viikkoja ja sen kunniaks tänään alko äitiysloma! Kello käy jo iltapäivää, enkä oo tehny yhtään mitään. Viikonloppu oli niin kuuma ja touhukas, että oon vaan vetäny henkee tän päivän.

Huomenna on taas neuvola. Viikon takainen hemppa oli 101, joten mikä lie tuomio huomenna sitten. Rautaa oon kyllä koko ajan syöny, mutta varmaan toi viikon takainen lääkekuuri sen kaiken söi. Noooh, kyllä tää kohta loppuu ;)

Anopille tein äitienpäiväks huivin. Malli pääsi puikoille helppoutensa takia. Kun 2/3 osaa oli tehny, olin vieläkin sitä mieltä, etten tykkääkään mallista... Mutta sinnillä päätin sen loppuun asti tehdä. Ja yllätys, hyvähän siitä tuli =) En oo aiemmin huiveja tehnykään ja kyllähän noi viimeset sentit on aika hitaita... Anoppi ainakin vakuutti huivista tykkäävänsä, sehän se on pääasia!

Käytiin Loimaalla pari viikkoa sitten ja piti muksuista ottaa oikein valokuva lähtökiireessä. Harvoin meinaa on "ykköset" päällä, kun kotosalla ei paljoo tarvi retostella =)

Nyt on parissa päivässä kukat ja nurmikko kasvanu tosi paljon. Pyhien aikana leviteltiin kuorikatetta kukkapenkkeihin ja kyllä se kivan ulkonäön niille vaan antaa. Sen verran tyyristä puusilppua, että tarvinnee oksasilppuriin investoida... Joulupukki saanee pitkän listan ens jouluks ;)

Ei kommentteja: