maanantaina, toukokuuta 31, 2010

3 viikkoa

Tänään on 3 viikkoa laskettuun aikaan. Päivät menee ihan järkyttävän nopeasti ja mä luulenkin, että sairaalakassin (ja muiden juttujen =P) kanssa tulee kiire. Kun "onhan tässä vielä aikaa"... nii-i... Muutenkin tuntuu, ettei maha-asukki oo saanu oikein arvoistaan vastaanottoa. Kommentteja on tullu lähinnä tylyistä ja typeristä muuten vaan turhiin. Ihmisiä tuntuu vaan huolettavan, että riittääkö raha tai aika tai mahtuuko autoon tai kuinka me nyt oikein jaksetaan. En tiiä, onkohan kellekään tullu mieleen, että tämä lapsi on kuitenkin ihan haluttu!?!??!?? Kun taustalla on 4 keskenmenoa, niin ei vaan jaksais kuunnella. Sitten ihmetellään, ettei me kerrota asioista. Onko se oikeesti ihme, kun reaktiot on tämmösiä? Tuntuu, että ainut, joka tästä on oikeesti iloinen, on tuleva kummitäti ja se onkin seonnu sitten ihan kaikkien muiden puolesta =D

Olo vaihtelee puolikuolleesta ihan OK:hon. Viikonloppuna saatiin aika paljon kaikenlaista tehtyä. Etupihan kukkapenkkiä tuunattiin: lisäsin siihen 3 alppiruusua sekä laakakatajia. Penkin siistiminen piti olla perusteellisempaa, mutta koska mun on lapiohommissa käännytävä siipan puoleen, sai se taas sotkettua mun suunnitelmat =)

Eilen tehtiin pelto, johon tuli hernettä, porkkanaa ja salaattia. Reilu kk sitten ostin pari karviaispensasta ja näyttää nekin hyvin kasvavan. Mustaviinimarjapensaissa on älyttömästi lehtiä ja marjoja tulossa. Samoin kirsikkapuissa oli tosi paljon kukkia. Meillä on myös pari pientä omenapuuta ja niissäkin oli aika kivasti kukkia. Nurmikonkin ehti sopivasti leikata, ennen kun alko satamaan.

Toinen tämmönen huivi on valmistunu jo pari viikkoa sitten.
Nyt on työnalla huivi sinisävyisestä langasta ja siihen tulee lehtikuvioita.

Oon tehny myös kahta ympyränmallista neuletakkia, mutta tietysti molemmista loppu lanka =( Toisesta puuttuu puolikas toista hihaa ja toisesta toinen hiha kokonaan. Niin normaalia taas =)

6 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Toi on tosi typerää käytöstä. Muistan itsekin saaneeni kuulla silloin kun Oskaria vartosin. Puhumattakaan siitä kun se toissakertainen raskaus alkoi ja siitä jokuselle ystävälleni kerroin. "Mitäh!!! Neljäs!!! Miten sä luulet jaksavas?" Isännällä kyllä oli silloin enempi mielessä se, että miten autopolitiikka sitten hoidetaan, mutta luonto päätti toisin ja nythän lääkitys jo sanelee sen, ettei sitä neljättä tule :( Vaikka raskaus olisi paljon parempi lääke kuin tuo piikiteltävä versio, mutta sen sivuvaikutukset kestää reilut 18 vuotta... :D

Miss Amusing kirjoitti...

Mää ainaki tykkään ku saat lisää muksui ku tiijän kuin sä tykkäät olla niitten kanssa. Ne muut on ihan tyhmiä jos ei ne tajua. Hyvä ettet kerrokkaa niille mitään. Koita jaksaa siellä. Tosin siit en tykkää että jätit mut yksin tänne töihin näitte ihmisten kanssa, prkl :D

Jaana kirjoitti...

Löysin kirpparilta viiskyt senttisiä bodeja, laitan postissa tuleen. Olis paree olla sitten pikkunen likka, kyllä ne niin pieniltä vaatteilta näyttää :)
ps. aika hyvä kirjoitus..
ja vielä: mulle tilaukseen tommonen huivi seuraaviin pakkasiin!

Anne kirjoitti...

Onneks te kuitenkin itse tiedätte että perheeseen on tulossa rakas ja toivottu uusi jäsen. Jaanan viestiin viitaten onko tytöstä aavistus? Muistan itsekkin monenlaisia kommentteja saaneeni kun ilmoitin Pertun olevan tuloillaan, olihan Iirokin siinä vaiheessa vielä "vauva". Jaksamista vielä loppurutistukseen, mä oon ollut taas melkoisen saamaton vastaamaan sun meiliin, mutta nyt vois jo sanoa että "uutisia odotellen".. :)

Ninalandia kirjoitti...

Ixu: no joo, neljäshän on jo jotain ihan kamalaa =O ja teillä on vielä niin pienet tilatkin! Näinhän se on, että tällä mahataudilla on vähän pitempi jälkitauti =)

Miss A: Ai, että ihan ihmisten ;)

Jaana: Mä näin kyllä unta töissä yönä, että olin Tiimarissa ostamassa askartelupaperia ja mulla oli mukana viikon vanha POIKA...

Anne: Tyttö pitäis olla, pippeliä ei ainakaan ole ultrissa näkyny =) Nii vaikka sullakin lapset tuli aika pienellä ikäerolla, et silti ton hullummaks oo tullu =) Mitä nyt muka aikaa sähköpostin kirjottamiseen ei ole... ;)

Anne kirjoitti...

Niin aikaa ja aikaa.. sitä samaa saamattomuutta kun viime aikoina on ollu vähän joka asiaan. Tää kotiäitiys on niin ihanaa ja palkitsevaa, mutta kyllä joku lakialoite tämänkin "ammatin" lomista vois olla että sais hommia tehtyä..

Muistanpa taas kertoa kuinka Iirolta vielä rv 37ultrassa häpyhuulet näytettiin, ja mä siis "varmana" tyttöä odotin. Vaikka ei sillä, sukupuolella ei niin väliä, mekkoja meille ei tarvi ostaa (kun harvoin itelle) rakkaita ne kaikki lapset on! Omat ja vähän toistenkin... ♥

Jos vaikka tänään yllättäisin ja vielä sulle jonkun meilin naputtelisin.