perjantaina, tammikuuta 01, 2010

Hyvää vuotta 2010!

Vuosi vaihtui rauhallisesti. Oltiin ihan kotona omalla porukalla. Pakkasta oli vähän turhankin paljon, mutta tarkeni raketteja sentään kattoa.

Tässä odotellaan tähtisadetikkuja sekä rakettien ampumista. Miko on aiempina vuonna pelänny raketteja, mutta nyt se oli niistä ihan innoisssaan. Ens vuonna ostaa sitten vähän enemmän. Onhan ne hienoja, mut aika turhaa ampua kymppejä taivaalle parissa sekunnissa...

Miko oli niiiiiin innoissaan tinan valamisesta, että hyvä kun housuissaan pysyi =) Useampi niitä tehtiin, mutta jokainen näyttää lohikäärmeeltä... Lieköhän se sitten hyvä asia?

Kun muksut nukahti, mä tuumasin, että otan sohvalla pienet torkut, kun isäntä meni talliin näpräämään. Lupas sit tulla herättämään mut, kun aika on. Telkkari oli päällä, ettei lapset heräis rakettien paukkeeseen. Jossain vaiheessa isäntä tuli keittelemään nakkeja ja mäkin kävin vessassa. Luultiin, että kello on jotain 23, kunnes huomattiin, että se olikin jo puoli 1. Että hyvää uutta vuotta =) Ilmeisesti ei sitten pahemmin raketteja näillä nurkilla ammuttu, kun ei yhtään sitä huomattu.

Julia on nukkunu tavallisessa sängyssä nyt reilun viikon. Hyvin se on siellä pysyny. Yöllä pyytää peittoa laittamaan, tai sitten kissa on vallannu sen tyynyn. Tänä aamuna nuo jotain kahdestaan leikkivät, ennen kun mä kömmin sängystä. Mut eipä siinä pahemmin nukkua arvaa, tiedä mitä keksivät...

Ei kommentteja: