keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Joko pääsiäispupu on liikkeellä??!?!?

Nimittäin meidän toiselta kollilta puuttuu munat =O

Kyse on siis näistä viime kesänä tulleissa kissapojista... Kuvan etummaisesta kissasta nyt ei voi erehtyä: mieshän tuo on, kun tolleen kalleuksiaan tuulettelee =) Takimmaista raitakaveria vähän nyt sitten epäilläänkin naispuoleiseks. Kissojen tuoja (KRÖHÖM ;)) ne meille poikina toi, joten ei sitä tullu sen kummemmin ees tarkastettua.

Tosin kyllä jo pari kk sitten sanoin isännälle, että katopa vehkeiden mallit, kun toinen kissa on paljon isompi kun toinen.

Tarkotus oli kissat leikkauttaa vko 9, kun on talviloma, mutta nyt homma pistettiin pikana. Aika on varattu ens viikon keskiviikolle. Hintaa vähän pelkäsin, mutta n. 120e yhteensä. Onhan sekin paljon rahaa pistää "vaan tavalliseen kotikissaan", mutta ei niitä pentujakaan sitten raaskis tappaa, eikä sitten toivonmukaan tuu vanhemmiten vaivojakaan, kun on osia poistettu =)

Ite oon ollu vielä nää 3 päivää saikulla. Poskiontelon tulehdus oli vaan siirtyny toiseen poskeen =( Sain lisää lääkitystä ja nyt ehkä asteen verran parempaan ollaan menossa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hih :) Joo, ilmiselvä poju tuo etummainen.