tiistaina, kesäkuuta 01, 2010

Pahinta on...

- Pahinta on, että tekee lapset nuorena, koska sillon ei tiedä mistään mitään ja nuoruus menee pilalle. Niistä lapsista puhumattakaan... Vielä pahempaa kuitenkin on tehdä lapset vanhempana, koska sillon ei jaksa mitään, eikä niitä lapsia ymmärrä.

- Pahinta on, että tekee lapset pienellä ikäerolla, koska silloinhan molemmat on yhtä aikaa niin pieniä. Mut vielä pahempaa on tehdä ne isommalla ikäerolla, koska sillon niistä ei ole seuraa toisilleen.

- Pahinta on tehdä lapset työttömänä, koska sillonhan niihin ei olis varaa. Mut vielä pahempaa on tehdä lapsia töissä käydessään, koska silloinhan niille ei ole aikaa.

- Pahinta on tehdä lapset, jos omistaa vaan tavallisen farmariauton, koska sillon lapset saa traumoja liiasta läheisyydestä matkustaessa. Pahinta on kuitenkin tehdä lapsia, jossei ole autoa ollenkaan. Koska sillon lapsia ei näe kukaan, kun perhe ei voi kyläillä missään.

- Pahinta on tehdä lapsia jos asuu maalla, koska niistä tulee ihan landelaisia. Mut vielä pahempaa on tehdä kaupunkilaislapsia, koska niistä tulee nuorisokriminaaleja.

- Pahinta on lihoa paljon raskausaikana, koska sitten sitä vaan on niiiiiiiiiiiiiiiiin K-A-M-A-L-A-N iso. Mut vielä pahempaa on josset liho, koska sillonhan lapsella ei ole kaikki kunnossa mahassa.

- Pahinta on tehdä lapsia, koska maailma on niin paha paikka. Mut vielä pahempaa on olla tekemättä niitä, koska ilman niitä elämähän ei ole minkään arvoista.

Että huoh, teit miten vaan, aina tulee sanomista... Miten ihmeessä ihmiset on pärjänny sillon vanhaan hyvään aikaan, jolloin on kaikki 7 sisarusta nukuttu samassa sängyssä, kun huoneita oli vaan yksi ja kun on hiihdetty -20 asteen pakkasella 15km kouluun?!?!?!?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. Haukut tulee jokatapauksessa, teki tai ei tehnyt jotain. Jossei omilta vanhemmilta, sitten päiväkodista, neuvolasta, koulusta tai ihan uppo-oudoilta vastaantulijoilta. Olisi pitänyt vaan jättää ne lapset tekemättä. Ai, mutta silloinkinhan olisi joku päässyt avautumaan aiheesta :/