maanantaina, helmikuuta 02, 2009

KIP in Tampere

Pidin tänään Tampereella itekseni Knit in public -päivän =) odotin meinaan Finlayssonilla lääkäriin pääsyä ja ihan tyynen viileesti neuloin siinä sukkia kun pahempikin martta =)

Tänään meillä oli Karjalaiset goes to doctor -päivä... Mä olin torstain erinäisten pillerien voimin töissä ja sanoinkin sitten, etten perjantaina tuu. No ei olis tarvinnukaan, hoidosta vähän ajan päästä soittivat, että Mikolla on kuumetta =( Se olikin to ja pe melkein 40 asteen kuumeessa. Kun siitä tokeni, isäntä aloitti ja makas sohvalla sitten la ja su.

Maanantai aamuna mä totesin, että mulla on kuumetta ja aloin soitteleen lääkäreille... Ensin varasin "varuiks" muksuille lääkärin, kun varsinkin Miko yskii tosi paljon yöllä, ennen kun nukahtaa. Vietiin muksut hoitoon, kun "terveitä" ovat kuitenkin ja lähettiin ite Tampereelle lääkäriin. No virusperäistähän tauti on, joten kärsittävä vaan.

Mikolla ei ollu mitään vikaa, sai yskänlääkettä. Julialla olikin sitten korvatulehdus, vaikkei se mitään merkkejä siitä antanu. Noh, nyt sit saikutellaan...

Tämmönen setti sentään valmistui.

Ei kommentteja: