keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Päivän puhelut...

Tai siis eilisen.

Aamupäivästä soittivat hoidosta, että muksuilla on silmätulehdus, että olis ehkä syytä lääkäri varata. Noh, mähän soitin, samalla päivälle ei aikaa enää saanu, seuraavana päivänä lääkäri ei ollu paikalla. Niinpä sain ajan torstai aamuks ja sovittiin, että lääkäri kuitenkin soittaa mulle klo 14-15, jos vaikka sais puhelinreseptin. Odottelin ja vihdoin 10 vailla kolme lääkäri soittaa ja toteaa, ettei suostu näkemättä kirjottamaan reseptiä näin pienille.

No eipä sit kun äkkiä muksujen kans päivystykseen. Meitä ennen ei siellä ollu onneks kun 3 ihmistä, mutta... siltikin me ootettiin siellä 2 tuntia!?!?!?!?!? Vähän meinas huvitus loppua lapsilta ja itellä meinas ruveta sarvet nousemaan päästä.

Tuloksena kuitenkin oli, että molemmat sai silmätipat sekä Julialla oli korvassa mätää, eli toi aikasempi lääkekuuri ei siis ollukaan tehonnu.

Tänään on oltu sit kotona, että näen vähän, miten tilanne kehittyy. Itelläkin oli illalla kurkku kipee ja niskat jäykkeni. Kuumetta nousi vähän, mut burana kyllä autto.

Ihan hanurista tää jatkuva tautirumba!

Ei kommentteja: