keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Sou koooool!

Tilasin pari päivää sitten Muksuaitalta kool aideja, kun halusin saada jotain pirteetä sinistä ja vihreetä aikaan. Tässä kuvatuksia:


Kuva 1. Uhrina valkonen 7 veljestä. Vyyhdittynä koko 150gramman kerä. Vyyhti olis saanu olla isompi, mut tein sen tuolin selkänojalla, joten tuli vähän lyhyt.

Kuva 2. Vadissa on parisen litraa vettä ja sekaan kaadoin 5pss kool aideja.

Kuva 3. ÄLKÄÄ SEKOITTAKO VÄRIVETTÄ KÄSIN =)Kyllä mäkin tiesin, että se jää kiinni, mut jostain syystä vaan lykkäsin räpyläni sinne veteen...

Kuva 4. Värilitkussa uitettu vyyhti on menossa mikroon. 2 minuuttia ja jos sit vielä on sitä litkua astian pohjalla, pistä minuutti lisää.

Kuva 5. Mikrotuksen jälkeen huuhtele vyyhti HUOM. VYYHTI ON KUUMA!!! Puristele suurimmat vedet pois ja sitten odotellaan kuivumista.

Halusin saada tasasen turkoosin värin, mutta kyllä se sisältä jäi vaaleemmaks. Katotaan miltä se kerällä sit näyttää.

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ai tällaista on nykyaikainen värjäys! Kuinka toi väri sitten kestää käytössä, valmiissa neuleessa?

Anne kirjoitti...

Niin, ja voitko kuvitella että jenkeissä lapset oikeesti tykkää ja juo tota mehua. Mä muistan silloin että perheen pojan hiukset värjättiin samalla aineella halloweeniks (en suosittele sun blondeihin kokeilemaan). Vastailen sun meiliin kun saan aikaiseks, jotenkin nää päivät vaan menee... Mä oon vielä toistaiseks tyytynyt valmiisiin lankaväreihin, vaikka mieli on tehny noita kokeilla.

Ninalandia kirjoitti...

Jaana: Kyllä sanovat, että se pysyy aika hyvin ja lanka tosiaan kestää ihan kyllä normaalin konepesun.

Anne: Mun mielestä toi jauhe haisi niin teennäisellä ja lisäaineelle, että mä en sitä kyllä jois!

Jos mehu jää käsiin kiinni, SE EI VOI OLLA kovin terveellistä juotavaa =)

No jos tohonkin kerään meni 5pss väriä, eli n. 4e, nii kyllähän sillä langan hinnalla jo saa varmasti ihan turkoosia valmiinakin ja jo jostain muusta lankalaadustakin, kun Novitalta...

Anne kirjoitti...

Niin, no.. ei sielläkään aikuiset sitä mehua juonu vaan ne samat lapset joille ostettiin kofeiinitonta light-pepsiä... mut Amerikkahan on tunnettu lisäaineiden maa.

"Laiska neuloja" (=minä) hakee lankansa suoraan kaupasta, ja tyytyy niihin väreihin mitä saa, mut kyllähän noilla saa sit erikoisempaa jos osaa ja haluaa.