torstaina, lokakuuta 27, 2005

Ompeluksia


Nykyisin valmista jälkeä on syntynyt enemmän saumurista kun puikoista...

Saumuroittelin lapsen sänkyyn verhon, pinnasuojuksen sekä parit lakanat ja pussilakanat.

Takki galgolle -projektikin vihdoin valmistui. Samoin myös samaan matkaan lähtevät neulotut manttelit ovat valmiina. Takkeja on 9 kpl ja mantteleita 11 kpl. Espanjassa on kuulema vielä +25 lämmintä...


4 kommenttia:

Langanpäitä kirjoitti...

:-)

Kivan näköinen peti pienelle. Itse en jaksanut askarrella mitään tuollaisia kummallekaan tytölle, mikä sinänsä olikin fiksua kun tytöt kuitenkin nukkuivat enimmän osan ajasta samassa sängyssä mun ja miehen kanssa. Pinnasängystä tuli jossain vaiheessa puhtaiden vaatteiden ja vaippojen välivarasto. Nyt sitten pitäisi ottaa takaisin silloinen saamattomuus ja tehdä noille suloisille pikkuriiviöille kerrossänkyyn verhot, petarit ynnämuuta "pientä" (sänkyjen koko kun kuitenkin on normaali 80x200)

Anonyymi kirjoitti...

minäkin tein vuosi sitten pinnasänkyyn pehmusteet, verhon ja petivaatteet... kyllä muutttuu sängyn ilme kummasti. Jännä sinänsä, että jo vuoden ikäinen neiti ei pahemmin verhoja revi, ne ovat vieläkin paikallaan. Luin tuolta neulontalistalta että sun la on ensi viikolla, mullakin on 8-12.11, itse veikkailen synnytystä torstaille 10.11;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut pojan syntymästä! Kirjoittelehan sitten kuulumisia kun ennätät ja jakselet :-D

Langanpäitä kirjoitti...

http://kudontaa.blogspot.com/
Tuolla on heitettynä haaste sinne Tampereen suuntaan :-)