torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Uusi ilme!

Pitipä vaihtaa oikein blogin ulkoasua! Kovasti epäilin, että vanhat postaukset häipyy bittiavaruuteen, mutta taitavat olla vielä matkassa...

Käytiin Mikon kanssa Tiimarissa ostoksilla. Äiskä sai kaikkea kivaa askartelukamaa =)

Kuvassa 2 pakettia silkkipaperia, 4 pkt korttipohjia sekä ihanaa lumihiutale paperia ja kivoja settejä, missä on 6 erilaista A4 paperia. IhQuja! Kyllä kelpaa noista kortteja vääntää.

Mukavasti kyllä Tiimarin askarteluvalikoima kasvanut. Ite entisenä Tiimarin-tätinä muistan miten köyhä valikoima siellä ennen oli (vuonna keppi ja kivi tosin...).

Vielä sinne jäikin kaikkea tarpeellista... vaunuissa kun on rajallinen tuo kantokyky =)

Mitään valmista ei ole (taaskaan...) syntynyt. Teen jostain löytölangoista 2 kertasella joustinneule lapasia, samalla systeemillä oon tehny jo 3 pipoa. Parit lapaset on jo tehty, vielä se 3. pari ja ajattelin tehdä samalla tyylillä settiin vielä sukatkin. Ihan putkea vaan, ilman mitään kantapäitä. Nämä ovat lähdössä kotiinkuljetuksella tallinnan lastenkodin väelle viimeistään syksyllä. Loistava keino saada lankoja pois ja itsellekin hyvän mielen. Ja toivon mukaan myös vastaanottajalle!

BlogiPoika Miko on kohta jo 7kk. Meille on tullu 2 alaetuhampaan kaveriksi ylhäälle KULMAHAMMAS! Kaveri näyttää ihan Wampyyrilta =D Tänään kuolan määrä on ollu taas laskettavissa litroissa, ehkäpä sieltä on lisää kalustoa tulossa.

4 kommenttia:

Arteeni kirjoitti...

Ihanan herkänvihreä uusi ulkoasu sulla!

Ninalandia kirjoitti...

Sia: juu, on jotenkin kivan kesäinen. Olit näköjään ottanu ton taustan, mitä mäkin mietin =)

Anonyymi kirjoitti...

meidän neiti 7kk:lla tuli ensin alas eteen kaksi, sitten yläetuhampaan viereinen, sitten etuhammas (=ylhäällä vasemmalla kaksi hammasta), aika hassun näköinen oli. Pari yötä sitten ylös oli tullut toisen puolen hampaat samaan aikaan. Kyllä niillä kelpaa äitiä pureskella, huoh.

Anonyymi kirjoitti...

ihan kiva kesäinen look!
ruskakin on ollu tänään kotona ettei totuus pääse unohtumaan. ne on heitelly siellä sinne kamppeita niin että ontuu nyt toista etujalkaansa, reppana. täällä se onkin levännyt melkein koko päivän.