torstaina, elokuuta 17, 2006

Palautumisia

Juu, niinhän siinä sitten kävi, että koirapaita ei ikuna valmistunu =(. Valkoinen mohair otti ja loppu, eikä sille löytyny jatkajaa vaikka miten etin. Se meni siis takas kerälle.

Paita alkaa uuden elämän sinisestä tahitista, joka sekin on jäämiä jostain surullisesta paitavirityksestä... Eiköhän mulla muuta olekaan???

Ostin tänään Motonetistä askartelutavaroille sellasen lokerikon. Sitä täytellessäni huomasin, että mun kaapissa asuu Tiimari =P. Sitä tavaraahan sitten oli! Oli jos jonkinmoista puukuviota ja ties mitä. Vielä kun ehtis kaikkee niistä näpräämään.

Kokeilin tea bag foldingia ja meinas kyllä aivot nyrjähtää ennen kun tajusin mikä sivu pitää taitella minnekin suuntaan. Hienoja noistakin saa.

Maanantaina alkaa KESÄLOMA! Mikä nyt on sikäli ihan se ja sama, mies on jo töissä ja jaloissa pyörii Miko 9kk. Töihin lähtö onkin sitten kk päästä ja Miko menee viikkoa aikasemmin totutteleen hoitopaikkaan.

Miko 9kk kiipeää jo matalalle tuolille sekä kävelee työnnettävän junan kanssa hyvin. Seisookin ihan itekseen tosi hyvin. Kamalaa, joku on vaihtanu mun pikkuvauvan isoon poikaan!

Jos vaan suinkin ehdin, teen myös minä apupupuja. Ohjeessa toivotaan 100% villaa, mutta kyselyn tuloksena sain infoa, että myöskin mm. 7 veljestä ja nalle langat käyvät. Hyvä juttu.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei,
suosittelemme edelleenkin käyttämään 100 % villalankaa sen pestävyyden ja "itsepuhdistavuuden" vuoksi.

Terveisin

Outi Sanmark
sihteeri, viestintä
Suomen Punainen Risti

-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: Webmaster [mailto:webmaster@redcross.fi]
Lähetetty: 17. elokuuta 2006 5:07
Vastaanottaja: webmaster
Aihe: Redcross.fi palaute

Anonyymi kirjoitti...

Ai sullakin on oma Tiimari - tää on se asia, josta meillä mies yrittää mua valaista jokaisen askarteluostoksen jälkeen... =D

Ninalandia kirjoitti...

Pyh, miehet mitään ymmärrä näistä hommista =P