maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Duhaa...

Miko oli viime viikon kuumeessa, lääkäri totes sillä olevan virusperäisen nielutulehdusksen. Eli eihän siinä auttanu kun kärvistellä. Torstaista eteenpäin elämä meni jo suht normaalisti, mut silti vielä parina iltana nosti kuumeen yli 38. Kun koko viikko oltiin kotona, oli pikkumies aika kyllästyny kotinurkkiin ja olikin jo kasvattnu pirun sarvet päähänsä =) No, la - su yönä sit huomasin, että pöpö on ajautunu muhun...

Keskiviikkona mulla on neuvolalääkäri. Viikkoja on kait 26+ jotain. Maha-asukki sätkii ihan vimmatusti ja kuten Mikonkin aikana, supistelee jo jonkun verran. Kattoo sitten, mitä lääkäritäti on tosta mieltä. Autossa matkaaminen ja töissä 7,5h istuminen ei ainakaan siihen auta.

Tulevalle TYTÖLLE aloin tekeen joku aika sitten Nallen violetista colorista haalaria. Toivotaan, että se vielä valmistuukin... Lisäks tarttis tehdä woolista 2 settiä sukkia ja mahd pipot.

Muutto on muuten viikko sitten virallisesti hoidettu ja kämppäkin on suht asumiskunnossa. Tavarat kyllä hakee vielä paikkaansa, eikä ihan äkkiseltään osaa sanoo, että missä olis esim. kynä.

Nii... ja mehän tosiaan muutettiin Kuhmalahdelle =) Se on reilun tuhannen ihmisen kylä Lahdentien varressa Kangasalan jälkeen. Matkaa Tampereelle on n. 45km, multa kestää töihin n. puolen tuntia.

MII LAIKS =D

4 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

:) Oih! Piskuinen rinprenssa tulossa! Hyviä (parempia) vointeja loppuodotukseen!

Riksu kirjoitti...

Oikein kovasti onnea odotukseen. Ihania uutisia =)

Pikkumyy kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja vauvan odotteluun

emilia kirjoitti...

oi, onnea! mulla olikin mennyt edellinen postaus ihan ohi.