keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Sivistyksessä!

Käytiin Mikon kans eilen Tampereella. Mä kävin töissä pistämässä kamani laatikkoon, että saavat viedä ne varastoon jonnekin. Aika hektistähän se Mikon kanssa oli, vaikkakin se näytti olevan ainut, joka viihty siellä =) Oli kiva juosta pitkin käytäviä ja hihkua... Varmaan ne insinööritkin niin tekee, mutteivat ehkä osaa nauttia siitä yhtä huolettomasti =D

Sit ajeltiinkin suoraan kauppakeskus Veskaan ja mentiin Heseen syömään. Se oli sikäli taktikoitu, että siinä oli vieressä tuo liukumäki, jossa ajattelin, että Miko saa hetken riekkua.

Syömisen jälkeen käytiin Vapaa valinnassa sekä sittarissa. Tässä vaiheessa Miko alko haukotteleen, kuten mä laskeskelinkin ja mä kippasin sen rattaisiin nukkuun ja suunnistin Veskan vaatekaupoille.

Aikaa ei ollu kun tunnin verran, kun oli sovittu treffit anopin luo (synttärit, kortista nuo 2 muuta kuvaa, "kiltti" teema jatkuu, tuo 20+ siis =P). Kauppareissu oli varsin onnistunu. Mä löysin ihan ex tempore 5-6 joululahjaa (siis hei, nyt jo!??!!??!). Mitään ei ollu mielessä, mutta nää oli jotenkin vaan sattuvia, eikä kuitenkaan sinänsä mitään krääsää. Lisäks mä löysin Mikolle välikelin kengät, kun meidän lenkkarit on niin kesämallia. Ai nii, Mikolle ostin myös vähän paksumman reissutakin.

Tänä aamuna herättiin sit vasta puoli 12 =0 meillä on niin tummat verhot, että huone on piemeä, tosin onhan tän päivän keli muutenkin. Meinasin kyllä slaagin saada kun vilkasin kelloon. Yleensä herätään tossa ysiin mennessä.

Nii joo, tautirintama on helpottanu. Mä kehitin varuiks vielä sen järkyn flunssan päätteeks poskiontelon tulehduksen ja sain siihen lääkekuurin. Aika luksusta, kun on nyt jaksanu reilun viikon jotain jo tehdäkin... nyt mä tosin oon sit saikulla äitiysloman alkuun, eli n. kk. Ei sovi toi 45km työmatka eikä päivän töissä istuminen mun nykyisille muodoilleni =)

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

voi kun on kiltti kortti :)