maanantaina, elokuuta 04, 2008

Pick nick

Käytiin eilen Forssan pick nickissä ihmettelemässä autoja. Infoa tietämättömille --> www.pick-nick.com. Vaikka keli olikin vähän tihkuinen, oli väkee ihan riittävästi paikan päällä. Onhan se pienen miehen (miksei myös tuon isomman =P) taivas. Tällä reissulla tosin tuntu se paras kärki olevan jossain muualla...

Miko meni tänään taas ryhmikseen. Olin eilen jo ihan itku silmässä, että ei sittenkään. Vaikka tiedänkin, että se tykkää, kun siellä on kavereita. Tulee vaan vähän semmonen huono äiti -fiilis, kun lapsi on hoidossa, vaikka ite oon tässä toisen kanssa kotona. Nooh, eipä tässä montaa kuukautta ole, kun itekin on työn ääreen palattava. Ja joka kaappi ja nurkka näyttää siltä, että siivotessa saa hyvin tän loppu ajan menemään =)

Meillä on pihassa pari kirsikkapuuta, mut eipä oo kirsikoita enää =0 yhden illan ja yön aikana oli suurin osa häipyny parempiin suihin.

Täällä on vielä jokunen kuva pihan kukista. Siinä on parilta eri kerralta kuvia. Hiljalleen alkaa kaikki kuihtua. Mut, onhan tänään jo elokuu!

Mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja: