keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Pipoja

Huovutettuja pipoja on puikoilta syntyny... On niin paaaaaljon ihania värejä, ettei oikein tiiä, että minkä valitsis työn alle. Oon päivätolkulla tehny 6 sukkaparin settiä Polkka-langasta ja vihdoin alkaa loppu häämöttämään. Myös toiset valkoiset lettisukat on valmistumassa. Ja ettei kävis aika pitkäks, puikoilla etenee vielä oranssi koiran puku.


On tosi vaikee saada kuviin lankojen oikeita sävyjä. Kamera on muutenkin jo niin surkee....

Tänään olis jo joulukortitkin lähdössä postiin. Yhteensä niitä tuli n. 30kpl... Aika paljon ihmiselle, jolla ei oo kun muutama kaveri ja sukulaisetkin on vähän mitä on... Mites teillä muilla? Lähetättekö vaan niille joille haluatte vai onko taivaspaikkaa ylläpidettävä? Useasti turhauttaa ylläpitää välejä ihmisiin, joille mun, ja varsinkin noiden muksujen, olemassaolo tuntuu olevan ihan samantekevää...

Tein yks päivä joulutorttuja. Naapuri yllytti mut ostamaan uutta omena-kaneli täytettä ja se oli mun mielestä tosi hyvää! Mä tosin tarttisin naulapyssyn torttujen kiinnittämiseen, aina ne vaan aukee... Mut ei se onneks makuun vaikuta =)

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kyllä kuvassakin värit näyttää tosi upeilta, saati sitten oikeesti. Se nelisakarapipo herätti ihastusta mun päässäni tässä yks päivä kun menin kylälle :)
Mulla on kortit tuossa nimmareita vailla, jos niitä sais vkonloppuna. Enemmistö lähtee kavereille. Pitäis kyllä päästä tästä perinteestä eroon ja olla tasapuoleisesti lähettämättä kelleen mitään..

Päikky kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Päikky kirjoitti...

Tää yks täällä taas sekoilee näiden kommenttien kanssa... Yritin joskus luoda Taavista blogin, mutta en sitten jaksanutkaan siihen mitään kirjoittaa ja nyt en saa sitä mistään poistettua...! Ja nyt se kummittelee aina kun yritän kirjoittaa sulle jotain kommentteja.

Mutta siis piti sanoa, että en ymmärrä miten sä jaksat koko ajan työstää kaikkee ihanaa!!! Noi pipotkin on ihan ykkösiä : )

Mulla kortit jäävät taas kerran lähettämättä. Itse tekemisestä ei tule mitään näillä nakkisormilla (eikä olisi aikaakaan) ja valmiit taas tuntuu jotenkin niin persoonattomilta... Ystävät saavat siis taas kerran vain lämpimiä ajatuksia : )