tiistaina, joulukuuta 28, 2021

Huawei Watch Fit, Health app ja Samsung


 Siis voi jessus mikä säätö! Sannilla oli ennestään Huawein Band älykello ja nyt sai uuden, isompi näyttöisen Watch Fitin. No ei muuta kun paritat sen puhelimen kanssa.... no ei...

Puhelin ei löydä Health -ohjelman laitteista tota kelloa millään. On refreshattu ja buutattu kaikkea mahdollista. Lista ei päivity ja siitäkin tulee herja. 

https://consumer.huawei.com/en/community/details/Health-App-device-list-is-not-updating/topicId_140100/

Googlen kautta selvisi, että PLAY -kaupan appista ei enää päivitetä, joten pitää ladata Huawein oma appGalleria ja sitten sieltä tuo Health.

Ja koska Sannin puhelin ei osannut avata tuolta tulevaa .apk -päätteistä tiedostoa, piti vielä kaivella sopiva appis, joka osaa tiedoston purkaa.

Kun tiedosto oli saatu vihdoin ladattua ja vihdoin purettua ja sen jälkeen jopa asennettua Health -ohjelma löysi uuden kellon. Mutta... ei pysty vieläkään liittämään itseensä puhelimeen 😠

Lisägoogletus selvitti, että jos on uusi käyttäjä, ei voi asentaa suoraan sitä appGalleryn kautta tulevaa uusinta ohjelmaa, koska se ei tunnista uusia käyttäjiä. Eli piti kaivella linkki vanhempaan versioon ja asentaa se. Ja nyt puhelin ja kello löysivät toisensa!

Laitan tän tänne ihan vaan muillekin tiedoks, jos sattuu tulemaan eteen. 

Täältä https://www.apkmirror.com/apk/huawei-internet-service/health/health-12-0-10-310-release/ saat ladattua ton vanhemman appiksen, mikä meillä ainakin toimii. Toki listalla on uudempiakin, mitä voi kokeilla.

Ei kommentteja: