torstaina, kesäkuuta 24, 2010

K18?

Jos olet kovin herkkähermoinen, näitä kuvia ei kannata katsoa... Kuvissa ei ole mikään kuuma bikinityttö =) nimim. hylkeetkin on rantakunnossa =D

Arvatkaapa tästä kuvasta, paljonko mulle on tullu raskauskiloja ja mitä viikkoja eletään =)
Kun vähän käännyn, totuus paljastuu... shokkina aika monelle =)

Kiloja on tullu n. 15kg ja kuva on eiliseltä, jolloin kasassa 40+2.

Mä en tiiä, kenelle vois valittaa myöhästyneestä toimituksesta? Lskettu aika oli tosin alunperin vasta ens maanantai, mutta se aikaistettiin viikolla ultrissa. Vaikka eipä nää mahat tunnu niistä piittaavan.

Jalat on ollu turvoksissa tän viikon. Kyykistely sattuu polviin. Kävely ja liikkuminen ei satu, mutta esim. sohvalta nouseminen vihloo kyllä paikkoja. On siis vissiin liikuttava koko ajan tai vaihtoehtosesti maattava vaan sohvalla =)

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Sissos. Onks Miko tai Julia olleet tuollaisia?? Miten ton kans pystyy oleenkaan! Hyvää juhannusta kuitenkin, pysy vaan siellä sohvalla ja anna isisn hoitaa hommat :))

Anne kirjoitti...

Huh! Koitahan jaksaa vielä "viime metrit", ei ton pallon kanssa helppoo oo varmaan olla, vielä näillä keleillä. Eilen näinkin Ritun kaupassa ja kysyin, että onko uutisia... Mut yhtenä kappaleena näyt olevan, lepää vielä jos vaan voit, kohta niitä voimia tarvitaan.
Hyvää juhannusta koko perheelle! :)