tiistaina, kesäkuuta 29, 2010

Se on Vauva!

Niinhän se sitten meni, että su yöllä tuli lähtö. Ei muuta kun muksut vilteissä autoon ja kohti Tamperetta. Isäntä jätti mut TAYSille n. puoli 2 ja vei jälkikasvun nukkumaan siskonsa luo Lempäälään.

Tarkastamolla taisin tunnin verran odotella, kunnes pyysin kipulääkettä. Sittenhän pitää siirtyä saliin, koska päivystyksessä ei sitä anneta. Anestesialääkäri oli kiireellisessä leikkauksessa, mutta onneks satuttiin saamaan toinen, joka tulikin aika nopeasti. Spinaali toi sen muistetun autuuden! Lääkäri kehu mun selkälihaksia ja kysy, että oonko mä treenannu =) haha, todellakin. Tuumasin vaan, että ehkä toi 15kg maha on vähän treenannu niitä.

Homma alkoi hyvin etenemään, mutta jossain vaiheessa supistukset heikkeni, joten lisättiin tehoa tipalla. Ponnistusvaihe alkoi just, kun puudutuksen viime hetket oli menossa. Tyyppi ei meinannu millään suostua ulkoistumaan yksiöstään... Ensin oli naama ylöspäin, joka sekin tuo oman lisänsä ponnistukseen. Kun pää oli ulkona ja hartioita autettiin ulos, ajattelin, että mä repeen...

Uloshan se kumminkin tuli =) Synnytyksen kesto oli reilu 5h, pienokaisen mitat huimat 54cm ja 4,7kg =O Onneks kokoarvio oli aika paljon pienempi, muuten olis jääny työntelemättä... Mutta taisteluvaurioita ei tullu =)

Kaikki meni ok ja tänään tultiin kotiin. Tässä pieni matkalainen.
Ja meillä on näin hienosti hiuksiakin.

Miko ja Julia on vielä hoidossa, saas nähdä, antavatko ne vauvalle luvan jäädä meille =)

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Jaa joko se kohta kouluun menee ;D
Jäätelö näköjään kasvattaa..! On se varmaan kuitenkin oma, kun on niin sisarustensa näköä :)
Minä kyllä aattelin että tulet kahtena kappaleena kotiin, mutta onneks ei sit tullu mitään paikattavaa.

Ixu kirjoitti...

Onnea! Iso pieni tyttö! Suloinen! *huokailee*

Carita kirjoitti...

Vauvantuoksuiset onnittelut koko perheelle !

iitu kirjoitti...

Onnittelut meiltäkin koko perheelle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea myös meiltä.
T.Ritu,Pate ja Sirkka mummu.