tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Pähkäilyjä

Aikani mietittyä, päätin tehdä pojalle neuletakin. Kesän aikanahan semmosta voi käyttää paidan päällä, kun on vähän viileämpi ilma.

Lankana on K-kaupan sininen ja musta PIRTA. Alareunaan tuli "ralli-raita" sekä selkään teksti MIKO. Hihoihin ajattelin myös ton ralli-raidan tehdä. Tein takista tarkotuksella reilun, että se menis sitten vielä ens talvenkin. Tein etu- ja takakpleen yhtenäisenä hihoille asti ja se olis nyt valmis. Pitää pistää se pingotukseen ja ottaa hihat työn alle.

Pakkasin just laatikollisen pieniä vaatteita, ne kun lähtee uuteen kotiin. Kauhean nopeasti tuo kakara kasvaa, kk jälkeen saanu vaatteet aina uusia. Huomaa, että vaatteissa nuo kokonumerot ei todellakaan pidä paikkaansa. Surku oli ihania bodeja ja muita pakata, mutta en niitä viitti säilöäkään. Ja kun siistejä ovat, niin hyvin niitä vielä muutama lapsonen voi käyttää.

Ehkäpä tässä ens viikolla vois lähteä keskustaan pyörimään ja ihmettelemään. Askartelu- sekä kirjakauppa olis mielessä... Kummassakin tosin aina lähtee mopo käsistä. Ei ihme, että siihenkin tarvitaan nykyisin ajokortti =D

3 kommenttia:

kuka lie kirjoitti...

Mahottoman kiva nimi teidän pojalla ;o) Meillä on saman niminen 4½ vee.

Ninalandia kirjoitti...

Vapputerveiset kaimalle!

Lupaakos nimi rauhallista vai vilkasta poikaa =) tällä hetkellä meidän 6kk on aika rauhallinen mietiskelijä, mutta epäilen sen olevan vaan tyyntä myrskyn edellä =D

kuka lie kirjoitti...

öö, jos lähdetään oletuksesta, että nimi on enne..ja jos tälläinen meidän Miko on enne teidän Mikolle..
Niin edessä on hulinaa! ;o) Vilkasta menoa, paljon tarinaa ja runsaasti tapaturmia! Mutta runsain määrin myös ihania hetkiä! En vaihtaisi yhtään (tai no ainakaan kovin montaa) hetkeä pois.

Hauskaa vappua!