tiistaina, huhtikuuta 18, 2006

Saamattomuutta...

vaiko kevätväsymystä? Ei yhtään työtä puikoilla... no joo... niitä jo vuosia odottaneita ei enää lasketa =) Lankaa tuntuu olevan kaikkea kerä - muutama, ettei niistä isompaa saa aikaseks. Ja yritys kun oli saada noita pois, eikä ostaa lisää.

Mitä pientä vois tehdä? Sukkia mietin, mutta kun niitäkään ei määräänsä enempää tartte. Vaaka ry:lle vois tehdä tilkkuja, mutta jotenkin sekään ei nyt oikein huvita. Lapselle on ihan turha mitään wärkätä, se kun on semmonen kuumaKalle, ettei mitään voi pitää kun kovilla pakkasilla. Tai no, kevväämmällä vois pitää neuletta ilman pukua kyllä.

Onko uudempi WOOL muuten kovin kutiavaista? Oon ihmetelly, että sitä on useessa vauvan vaatteessa käytetty, samoin kun ohjeita on myös 7 veljekselle ja Ainolle, että voiko ihmiset tosiaan niitä pitää... Kade olen niille jotka voivat. Ite on pakko aina olla poolo tms alla ja sitten onkin jo kuuma.

Tarviikohan munkin sitten tommonen FIFI wärkätä, sellaseenhan langatkin riittäis...

1 kommentti:

Martsuli kirjoitti...

Voisit vaikka tehdä tossuja, kasseja, kännykkäpusseja, pitsisukkia (uusi aluevaltaukseni), patalappuja, erilaisia huiveja. Ja Fifihän on tosi kiva tehdä ja mukava käyttää!